Verpleegkundige, afdeling Imkerhof

Verpleegkundigen, opgelet! Coach jij het team straks richting nóg betere zorg en neem je ze mee richting zelforganisatie? Top! Je krijgt veel ruimte om je uren flexibel in te delen en draait maar één weekenddienst per maand.

Uren: 24 – 28 uur
Salarisschaal: €2.422 – €3.471
Locatie: Nijmegen, De Honinghoeve: afdeling Imkerhof

De afdeling
Op de Imkerhof wonen twintig bewoners met psychogeriatrische aandoeningen. Sommigen trekken zich graag terug in hun appartement, maar de meesten komen overdag gezellig naar de knusse huiskamer. Lekker een kopje koffie drinken, wat tv kijken, muziek luisteren of gezellig kletsen met familie en vrijwilligers. De woonassistent en de medewerker dagbesteding organiseren regelmatig leuke activiteiten. Rond de maaltijden schuift iedereen enthousiast aan; dat is het voordeel van de echte keuken van Imkerhof: de kookgeluiden en de etensgeuren doen de magen rommelen.

Het team
Het team van Imkerhof is jong en enthousiast, maar tegelijkertijd net niet helemaal compleet. Want er is flinke menskracht nodig als je gaat voor zo optimaal mogelijke, warme zorg voor de bewoners. Imkerhof vindt: ADL is zilver, maar welbevinden is goud! Dus heb je ideeën om het (individuele) bewoners nog meer naar de zin te maken? Laat het horen en neem je team mee. Want als je het echt samen doet, bereik je meer: Imkerhof gaat voor ‘zo thuis is als maar kan’! Zodra het team op volle sterkte is, gaat het op weg naar zelforganisatie. Haak jij graag aan? Top!

Wat vragen we van je?
Je moet beschikken over een diploma Verpleegkunde op minimaal niveau 4. Ervaring in de ouderenzorg is mooi meegenomen, maar we zijn vooral op zoek naar een collega met de juiste kwaliteiten. We zetten ze hieronder voor je op een rij. 

 • Je biedt structuur en maakt flexibel ruimte voor wat nog wél kan en voor wat op dát moment nodig is.
 • Je durft direct te zijn, maar lost lastige situaties net zo makkelijk op met humor.
 • Je bent liever op de werkvloer dan in je kantoor en steekt graag de handen uit de mouwen, zeker als je collega’s wat krap zitten.
 • Je hebt een speciale antenne voor mogelijke knelpunten bij bewoners of in het team.
 • Je hebt zicht op de horizon en coacht met plezier, zodat je team samen beter wordt.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?

 • Een leuke baan als verpleegkundige in een relatief jong team.
 • Ruimte om zelf je uren in te delen (gemiddeld 1 weekenddienst/maand)
 • De kans om mee te bouwen aan Imkerhof als zelforganiserend team.
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid.
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%). 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Wil jij het team van Imkerhof versterken als verpleegkundige en heb je een passend diploma? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

 

Uren: 24 – 32 uur
Salarisschaal: €2.422 – €3.471
Locatie: Nijmegen, De Honinghoeve: afdeling KSW-PG2

De afdeling
Afdeling KSW-PG2 bestaat uit de drie ‘huisjes’ Boomgaard, Kruidentuin en Bloesemhof. De bewoners zijn mensen met een psychogeriatrische achtergrond. Een aantal van hen is door de dementie al redelijk in zichzelf gekeerd, anderen nemen nog actiever deel aan de wereld om hen heen. De bewoners brengen het grootste deel van de dag door in de huiskamer. Daar is altijd iemand aanwezig om de bewoners te begeleiden en een prettige tijd te bezorgen met een kopje koffie, een muziekje of een spelletje. Bewoners die behoefte hebben aan rust, trekken zich terug op hun slaapkamer of kiezen voor een prikkelarm plekje in de serre. De kracht van team KSW-PG2: steeds opnieuw afstemmen op wat de bewoners nodig hebben en op de samenstelling van de groep. Zo thuis als maar kan.

Het team
De verpleegkundigen, evv’ers, verzorgenden, helpende, medewerker dagbesteding en woonassistenten van KSWPG2  bieden samen de juiste zorg aan de bewoners van de huisjes Boomgaard, Kruidentuin en Bloesemhof. Hierin werk je ook nauw multidisciplinair samen met de o.a. de psycholoog en arts. De teamleden staan voor elkaar klaar, met kennis, ervaring en betrokkenheid. Het team van KSWPG2 is enthousiast, maar tegelijkertijd net niet helemaal compleet. Want er is flinke menskracht nodig als je gaat voor zo optimaal mogelijke, warme zorg voor de bewoners. Dus heb je ideeën om het (individuele) bewoners nog meer naar de zin te maken? Laat het horen: jouw stem telt! Want als je het echt samen doet, bereik je meer!

De baan: wat breng je mee?

 • Je hebt een diploma Verpleegkunde op minimaal niveau 4.
 • Je bent een ‘stevige’ verpleegkundige die zichtbaar zin heeft om de kar te trekken.
 • Je bent verbaal sterk en hebt een goed luisterend oor, een scherp inschattingsvermogen en een goed gevoel voor humor.
 • Je motiveert en inspireert je teamleden door de manier waarop je aanstuurt en coördineert.
 • Je werkt nauw samen met de teamcoach en de zorgmanager, en bent onderdeel van het verpleegkundig team van De Waalboog.
 • Je bent een bouwer, die graag bijdraagt aan innovatie en aansluit bij commissies rondom kwaliteit van zorg.
 • Naast het werken in de directe zorg voor onze bewoners, krijg je ook uren uit zorg waarin je je bezighoudt met zorg overstijgende taken zoals het coachen en aansturen van collega’s, bewaken van de kwaliteit, het draaien van projecten enz.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team KSW-PG2 zoekt versterking van een verpleegkundige (minimaal niveau 4), die beschikbaar is voor 24 – 32 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verpleegkundige van team KSW-PG2 helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van een referentie maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Heb je wel eens aan flexwerk gedacht? Bij De Waalboog kan het! Je doet een schat aan ervaring op, bepaalt je eigen rooster, maakt kennis met tal van doelgroepen en wie weet ontdek je ook nog eens dé vaste baan!

Werken in onze flexpool
Hou je van afwisseling en uitdaging? Ben je graag baas over je eigen rooster? Zoek je de perfecte combinatie tussen werk en privé? En natuurlijk: ligt je hart bij de ouderenzorg? Wordt dan flexwerker bij De Waalboog.

WaalboogFlexWerk: hoe werkt dat?
Onze flexpool is er voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Je werkt zoveel mogelijk op steeds dezelfde afdelingen. Zodat je de bewoners en je collega’s echt leert kennen. Of juist op wisselende afdelingen, als je een breed beeld wilt krijgen van de verschillende doelgroepen van De Waalboog. Je kunt kiezen voor een flex-contract van 24 tot 36 uur. Met jouw extra handjes maken we het waar voor de bewoners: een fijne woonomgeving, zo thuis als maar kan.

Doorstromen naar een vaste baan
Misschien merk je na verloop van tijd dat je meer behoefte hebt aan vastigheid. Of past een werkplek zó goed dat je er graag blijft. Dat juichen we alleen maar toe: laat het maar weten als je wilt doorstromen naar een vaste baan!

Volg je een opleiding tot helpende (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3) of Verpleegkundige (niveau 4 of 6) en wil je werken bij WaalboogFlexWerk?
Je kunt bij De Waalboog ook aan de slag als je nog studeert. We maken graag een match die aansluit bij jouw zorgopleiding en leerjaar.

Voordelen van WaalboogFlexWerk

 • Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt (24 – 36 uur).
 • Flexwerk combineert makkelijk met gezin, mantelzorg of studie.
 • Je werkt op verschillende locaties, op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen. Zo vergroot je jouw kennis en kunde in je eigen tempo.
 • Je hoeft niet aanwezig te zijn bij werkoverleggen en hebt geen extra taken.
 • Flexwerk is een mooie kans om je vaste contracturen aan te vullen (tot max. 36 uur).
 • Veel kans op een vaste baan als je meer vastigheid wilt of de perfecte werkplek hebt gevonden.

Wil jij onze flexpool versterken?
Neem vandaag nog contact op met teamcoach WaalboogFlexWerk Susan van Berlo. Zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Susan is bereikbaar via 06 – 82 09 82 75 of via S.vanBerlo@waalboog.nl.

ZZP’er? Werk rechtstreeks voor WaalboogFlexWerk
Als ZZP’er kun je direct aan de slag bij WaalboogFlexWerk. Zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau. Wel zo makkelijk. Wel zo snel. Teamcoach WaalboogFlexWerk Susan van Berlo helpt je graag verder. Je bereikt haar via 06 – 82 09 82 75 of via S.vanBerlo@waalboog.nl

Uren: 18 – 24 uur   

Tijdens jouw diensten zorg jij ervoor dat alle bewoners een zinvolle daginvulling hebben. Je bent een vertrouwd gezicht voor de bewoners en maakt deel uit van een positief en enthousiast zelforganiserend team, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wanneer een bewoner hulp nodig heeft, ga jij ernaartoe, je betrekt de mensen zoveel mogelijk bij de eigen huishouding. Je helpt mensen met persoonlijke verzorging, soms bied je een luisterend oor en breng je geruststellende woorden. Jij zorgt voor veiligheid en geborgenheid.

Met wie werk je
Je werkt op afdeling Honinghut binnen het woonzorgcentrum De Honinghoeve. Op afdeling Honinghut wonen 16 mensen die somatische en/of psychogeriatrische zorg nodig hebben. Ze wonen op twee verschillende etages, waar ze allemaal een eigen appartement hebben met een ruime woon- en slaapkamer + een badkamer met eigen douche en toilet. Je bent als verzorgende IG / Helpende plus het vertrouwde gezicht voor de bewoners. Je helpt mee met het ontbijt, ondersteunt bij de zorg en bij de dagelijkse activiteiten. 

Het team
Het team van Honinghut omschrijft zichzelf als ‘positief’. Achter dat ene woord gaat veel schuil: de teamleden zijn open, flexibel, altijd op zoek naar verbetering en ze delen niet alleen de leuke, maar ook de minder leuke dingen met elkaar. Gelijkwaardigheid is belangrijk. Het team zorgt ervoor dat iedereen zich ‘zo thuis als maar kan’ voelt, met ruimte voor complimenten en humor. Heb je even een luisterend oor nodig? Dat is steeds in de buurt. Wil je iets bespreken? Positieve én ook negatieve feedback is altijd welkom. Je kunt bovendien rekenen op de jarenlange ervaring en uitgebreide kennis die de verpleegkundige, EVV’ers, verzorgenden, helpenden en woonassistenten van de Honinghut samen in huis hebben.

Wat is bij voorkeur jouw achtergrond?
Het zelforganiserende team van de Honinghut zoekt een Verzorgende IG (voor 18-24 uur per week) die op de eerste plaats plezier heeft in het contact met de bewoners. Heb je al ervaring in de ouderenzorg? Hartstikke mooi! Sta je juist nog aan het begin van je carrière? Geen probleem: het team kan prima uit de voeten met een frisse wind en helpt jou graag goed op weg. En als je je nog verder wilt ontwikkelen, kan dat ook. De Waalboog biedt daarvoor volop kansen, dus grijp ze vooral!

Waarom werk je bij De Waalboog
Bij De Waalboog doe je werk vanuit zingeving. Met jouw inzet maak je de beste zorg mogelijk samen met je collega’s. Voldoening komt voort uit een tevreden bewoner.

Maar natuurlijk doe je dit niet voor niets! Wij bieden:

 • Enorm veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en verbeteren binnen je vakgebied en als professional.
 • Een overeenkomst voor 18 – 24 uur per week. Werkdagen zijn niet in beton gegoten, jij hebt ook een sportschool, kinderen, partner en hobby waar je graag tijd aan besteed!
 • Een salaris conform de CAO-VVT en wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid.
 • 8% van je bruto jaarsalaris als vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Reiskostenvergoeding

 

Zie jij een toekomst als Verzorgende IG van het team de Honinghut helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiters Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30.

We kijken naar je uit!

Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een fijne werkplek? Het team en de bewoners van afdeling Honingraat op locatie De Honinghoeve kijken uit naar een enthousiaste zorgprofessional met een warm hart voor somatische en psycho-geriatrische zorg.

De afdeling
De 18 bewoners van afdeling Honingraat hebben somatische en/of psycho-geriatrische problematiek. Iedere bewoner heeft een eigen appartement. De bewoners delen een gezamenlijke huiskamer. Ze eten daar gezamenlijk, drinken er een kopje koffie en, wie wil, doet mee met leuke activiteiten. Voor extra gezelligheid en grotere activiteiten gaan de bewoners naar de brasserie of naar de tuin van De Honinghoeve.

Het team
Het team van Honingraat omschrijft zichzelf als ‘positief’. De teamleden zijn open, flexibel, altijd op zoek naar verbetering en delen niet alleen de leuke, maar ook de minder leuke dingen. Zo zorgt het team  er samen voor dat iedereen zich ‘zo thuis als maar kan’ voelt – met ruimte voor complimenten, feedback en humor.

Wat vragen we van je?
Je moet in het bezit zijn van een diploma Verzorgende IG. Het is fijn als je ervaring hebt in de ouderenzorg. Maar noodzakelijk is dat niet: het team maakt je graag wegwijs. We vinden het wél belangrijk dat je specifieke kwaliteiten in huis hebt.

 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je ziet welke ondersteuning bewoners, hun familie en je collega’s nodig hebben.
 • Je merkt of er (zingevings)vragen zijn en biedt een luisterend oor.
 • Je weet wat familieleden en andere naasten (kunnen) bijdragen.
 • Je hebt (over)zicht op de afgesproken dagstructuur en therapieën.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en spontaan.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is.
 • Je staat open voor feedback en bent niet bang om die zelf ook te geven.
 • Je denkt graag samen met je collega’s over kleinere en grotere kwaliteitsverbetering op de afdeling.
 • Je durft te kiezen voor creatieve oplossingen en neemt humor mee naar je werk.

Wat bieden we jou?
Afdeling Honingraat zoekt versterking van een verzorgende IG, die beschikbaar is voor 24 uur per week, deze uren zijn bespreekbaar. Heb jij interesse om door te groeien naar EVV-er (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende IG) dan is dat op deze afdeling zeker mogelijk! Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende IG op afdeling Honingraat helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van een referentie maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Ben jij op zoek naar een passend vervolg van je carrière? Een nieuwe uitdaging? Een baan waarvoor je echt warm loopt en waarin je daadwerkelijk iets kunt betekenen? Op locatie De Honinghoeve is team Imkerhof op zoek naar een oprecht betrokken verzorgende IG die gaat voor ‘zo thuis als maar kan’.  

De afdeling
Op de Imkerhof wonen twintig bewoners met psychogeriatrische aandoeningen. Ze hebben allemaal een ruim appartement met aparte slaapkamer; ofwel op de zesde verdieping, ofwel op de zevende verdieping van De Honinghoeve. Sommigen trekken zich daar graag terug, maar de meesten komen overdag gezellig naar de knusse huiskamer, waar vrijwel altijd  een woonassistent aanwezig is. Lekker een kopje koffie drinken, wat tv kijken, muziek luisteren of gezellig kletsen met familie en vrijwilligers. De activiteitenbegeleider organiseert bovendien regelmatig leuke activiteiten en ook in de centrale hal is geregeld wat te doen. Rond de maaltijden schuift iedereen enthousiast aan; dat is het voordeel van de echte keuken van Imkerhof: de kookgeluiden en de etensgeuren doen de magen rommelen.

Het team
Het team van Imkerhof is heel divers: er werken jonge mensen, maar ook dertigers, veertigers, vijftigers en een zestiger. Ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen; zo optimaal mogelijke, warme zorg bieden aan de bewoners. Heb je dus een idee? Breng het gerust in! Moet er iets besloten worden? Jouw stem telt! Want Imkerhof weet allang: als je het echt samen doet, bereik je meer. Hoe mooi is het dan als de familie van de bewoners ook echt uitspreekt dat het bij Imkerhof zo thuis is als maar kan? Doel bereikt!

Wat vragen wij van je?                                                     
Je moet een diploma Verzorgende-IG hebben, maar dat spreekt voor zich. Wat je daarnaast wél mee moet brengen, is een warm hart voor mensen met dementie, en enthousiasme om de bewoners echt te leren kennen. Weet jij positieve feedback bovendien op waarde te schatten? Durf je die zelf ook te geven? Ben je daarnaast open, eerlijk, flexibel en gastvrij? Vind je het ook nog eens leuk om dingen op te pakken? Dan kan het maar zo zijn dat Imkerhof en jij een goede match zijn!

Wat bieden we jou?
Team Imkerhof zoekt versterking van een verzorgende IG, die beschikbaar is voor 20-32 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Heb jij een diploma Verzorgende-IG en zie je een toekomst bij Imkerhof helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van een referentie maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Uren: 20 – 32 uur  
Salarisschaal: €2.135 – €2.937
Locatie: Nijmegen, De Honinghoeve: afdeling KSW-PG1

De afdeling
De bewoners voor wie je zorgt, hebben allemaal te maken met dementie. Bij de een is de ziekte al verder gevorderd dan bij de ander. In totaal vallen onder team KSW-PG1 drie huisjes: Heideveld, Acaciahof en Klaverdal, met ieder 7 à 8 bewoners. De bewoners hebben daar allemaal een eigen slaapkamer en de rest van de ruimtes delen met de anderen. Bij KSW-PG1 is geen dag hetzelfde. In de ochtend kan alles rustig kabbelen, terwijl de middag enorm hectisch is. En andersom kan net zo goed: een drukke dagstart die langzaam overvloeit in een kalme avond. De bewoners brengen het belangrijkste deel van de dag door in de gezamenlijke huiskamer.

Het team
Ben je nog jong? Of juist al wat ouder? Dat is allebei goed, als je maar open, eerlijk en enthousiast bent. Dat zijn we bij team KSW-PG1 namelijk ook. Wij kunnen onszelf zijn bij elkaar en delen meer dan het werk alleen. We werken als zelfsturend team en zetten graag samen de puntjes op de i. Moet je daar dan veel ervaring voor hebben? Nee hoor, als je maar betrokken bent en graag samen bouwt aan beter. Begin je al wat voorpret te voelen? Dan ben jij misschien precies de belevingsgerichte denker en/of doener waar we naar op zoek zijn.

Wat vragen we van je?
Je moet een diploma Verzorgende op zak hebben, dat spreekt voor zich. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg. Maar noodzakelijk is dat zeker niet: je team maakt je graag wegwijs. We vinden het wél belangrijk dat je specifieke kwaliteiten in huis hebt. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Natuurlijk zie je welke aandacht en ondersteuning de bewoners nodig hebben, maar je bent er ook meer dan 100% voor hun familie.
 • Je denkt in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden: met creatieve oplossingen maak je het voor bewoners en familie zo thuis als maar kan.
 • Je voelt je prettig in een wij-omgeving: team KSW-PG1 draait op de kernbegrippen samen, met elkaar, wederzijds vertrouwen, warme betrokkenheid, onderlinge waardering en veilige openheid.
 • Je neemt humor mee naar je werk, want: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.   

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
Team KSW-PG1 zoekt versterking van een verzorgende IG, die beschikbaar is voor 20 – 32 uur per week. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. 

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen dus alles nog bij elkaar kwam. In mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als het leven van iemand dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblemen, helpt De Waalboog mensen om de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk weer op te pakken.

Met ongeveer 600 bewoners, iets meer dan 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers is Stichting De Waalboog één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio. Maar ‘groot’ is in onze ogen niet echt belangrijk. Wij willen professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend zijn. Vanuit onze vijf locaties in Nijmegen bieden wij de bewoners, de bezoekers van de dagbehandeling en de mensen die thuiszorg ontvangen dan ook de meest hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en een zo passend mogelijk vervolg van hun leven.  

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende bij team KSW-PG1 helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop. Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van een referentie maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Ben jij op zoek naar een passend vervolg van je carrière? Een nieuwe uitdaging? Een baan waarvoor je echt warm loopt en waarin je echt iets kunt betekenen? Op locatie De Honinghoeve is team KSWPG2 op zoek naar een oprecht betrokken helpende die stevig in de schoenen staat en een warm, kloppend hart heeft voor ouderen mensen met een psychogeriatrische achtergrond.

De afdeling
Afdeling KSWPG2 bestaat uit de drie ‘huisjes’ Boomgaard, Kruidentuin en Bloesemhof. De bewoners zijn mensen met een psychogeriatrische achtergrond. Een aantal van hen is door de dementie al redelijk in zichzelf gekeerd, anderen nemen nog actief deel aan de wereld om hen heen. De bewoners brengen het grootste deel van de dag door in de huiskamer. Daar is altijd iemand aanwezig om de bewoners te begeleiden en een prettige tijd te bezorgen met een kopje koffie, een muziekje of een spelletje. Bewoners die behoefte hebben aan rust, trekken zich terug op hun slaapkamer of kiezen voor een prikkelarm plekje in de serre. De kracht van team KSWPG2: steeds opnieuw afstemmen op wat de bewoners nodig hebben en op de samenstelling van de groep. Zo thuis als maar kan.

Het team
De verpleegkundigen, evv’ers, verzorgenden, helpende, medewerker dagbesteding en woonassistenten van KSWPG2  bieden samen de juiste zorg aan de bewoners van de huisjes Boomgaard, Kruidentuin en Bloesemhof. Hierin werk je ook nauw multidisciplinair samen met de o.a. de psycholoog en arts. De teamleden staan voor elkaar klaar, met kennis, ervaring en betrokkenheid. Om samen nog beter te worden, worden er klinische lessen georganiseerd, is er aandacht voor specifieke expertise als mondzorg en ben je bijvoorbeeld van harte welkom om deel te nemen aan symposia. Naast kennis, zijn ook humor en gezelligheid belangrijk voor het team en de bewoners: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Het team van KSWPG2 is enthousiast, maar tegelijkertijd net niet helemaal compleet. Want er is flinke menskracht nodig als je gaat voor zo optimaal mogelijke, warme zorg voor de bewoners. Dus heb je ideeën om het (individuele) bewoners nog meer naar de zin te maken? Laat het horen: jouw stem telt! Want als je het echt samen doet, bereik je meer!

Wat vragen wij van je?
Je staat als enige helpende op een woning. Zelfstandigheid is dus iets wat je in huis moet hebben. Maar je moet ook hulp durven inroepen. Dan is een bewoner bijvoorbeeld overstuur of onrustig, terwijl jij weet dat je collega dat makkelijk weet te sussen. Of je hebt even een paar extra handjes nodig. Jij hebt natuurlijk diezelfde collegialiteit en betrokkenheid: als jij de ‘fijne kneepjes’ van een bewoner beter kent, spring jij bij als je hulp ingeroepen wordt. Die teamgeest is belangrijk binnen KSWPG2, zeker nu de afdeling een pilot draait om als zelforganiserend team te gaan werken. Maar met stip op 1 staat natuurlijk: weten wie de bewoner is en wat die nodig heeft. Meer dan oprechte interesse, respect en warmte heb je daar niet voor nodig. Heb jij die in huis? En weet jij positieve feedback op waarde te schatten? Durf je die zelf ook te geven? Ben je bovendien open en eerlijk en vind je het leuk om dingen op te pakken? Dan kan het maar zo zijn dat KSWPG2 en jij een goede match zijn!

Wat bieden we jou?
Team KSWPG2 zoekt versterking van een gediplomeerde helpende.  De uren zijn in overleg bespreekbaar. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. Wil jij je in de toekomst verder ontwikkelen? Ook dat gesprek gaan wij in de toekomst graag met je aan!

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als helpende op KSWPG2 helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de afdeling maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.

Niet zomaar een verzorgende IG, maar een stévige verzorgende IG, daar is team KSWPG2 naar op zoek.

De afdeling
Afdeling KSWPG2 bestaat uit de drie ‘huisjes’ Boomgaard, Kruidentuin en Bloesemhof. De bewoners zijn mensen met een psychogeriatrische achtergrond. Een aantal van hen is door de dementie al redelijk in zichzelf gekeerd, anderen nemen nog actief deel aan de wereld om hen heen. De bewoners brengen het grootste deel van de dag door in de huiskamer. Daar is altijd iemand aanwezig om de bewoners te begeleiden en een prettige tijd te bezorgen met een kopje koffie, een muziekje of een spelletje. Bewoners die behoefte hebben aan rust, trekken zich terug op hun slaapkamer of kiezen voor een prikkelarm plekje in de serre. De kracht van team KSWPG2: steeds opnieuw afstemmen op wat de bewoners nodig hebben en op de samenstelling van de groep. Zo thuis als maar kan.

Het team
De verpleegkundigen, evv’ers, verzorgenden, helpende, medewerker dagbesteding en woonassistenten van KSWPG2  bieden samen de juiste zorg aan de bewoners van de huisjes Boomgaard, Kruidentuin en Bloesemhof. Hierin werk je ook nauw multidisciplinair samen met de o.a. de psycholoog en arts. De teamleden staan voor elkaar klaar, met kennis, ervaring en betrokkenheid. Om samen nog beter te worden, worden er klinische lessen georganiseerd, is er aandacht voor specifieke expertise als mondzorg en ben je bijvoorbeeld van harte welkom om deel te nemen aan symposia. Naast kennis, zijn ook humor en gezelligheid belangrijk voor het team en de bewoners: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Het team van KSWPG2 is enthousiast, maar tegelijkertijd net niet helemaal compleet. Want er is flinke menskracht nodig als je gaat voor zo optimaal mogelijke, warme zorg voor de bewoners. Dus heb je ideeën om het (individuele) bewoners nog meer naar de zin te maken? Laat het horen: jouw stem telt! Want als je het echt samen doet, bereik je meer!

Wat vragen we van je?
Je moet een diploma Verzorgende IG op zak hebben, maar dat spreekt voor zich. Natuurlijk is het heel mooi als je al ervaring hebt in de ouderenzorg. Maar noodzakelijk is dat zeker niet: je team maakt je graag wegwijs. We vinden het wél belangrijk dat je specifieke kwaliteiten in huis hebt. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Je hebt oprechte aandacht, begrip en respect voor de bewoners.
 • Je ziet welke ondersteuning bewoners, hun familie en je collega’s nodig hebben.
 • Je merkt of er (zingevings)vragen zijn en biedt een luisterend oor.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en spontaan.
 • Je werkt zelfstandig, maar vraagt ook hulp als dat nodig is.
 • Je staat open voor feedback en bent niet bang om die zelf ook te geven.
 • Je denkt graag samen met je collega’s over kleinere en grotere kwaliteitsverbetering op de afdeling.
 • Je durft te kiezen voor creatieve oplossingen en neemt humor mee naar je werk.

Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis met je: plan een meeloop dag of solliciteer vandaag nog!

Wat bieden we jou?
KSWPG2 zoekt versterking van een verzorgende IG. De uren zijn in overleg bespreekbaar. Je aanvangssalaris is conform de CAO-VVT. Het maandsalaris wordt aangevuld met een vergoeding voor de onregelmatigheid. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering. Wil jij je in de toekomst verder ontwikkelen? Ook dat gesprek gaan wij in de toekomst graag met je aan!

Over De Waalboog
Voor De Waalboog begint goede zorg en behandeling op dát punt in het leven waar alles voor mensen nog ‘paste’. Toen alles nog bij elkaar kwam; in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen. Dat punt in het leven waar het voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk.

Als het leven door ouderdomsproblemen kantelt, helpt De Waalboog om de verhaallijn van het leven van de bewoners zoveel als mogelijk voort te zetten. We doen dat met zo’n 1000 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers. Bij hen staat de bedoeling voorop: doen wat nodig is voor de individuele bewoner, in gelijkwaardige samenspraak met de bewoner én de naasten. Dat betekent samen persoonsgericht ontdekken we wat de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden zijn. En daar met maatwerk op inspelen. Zo staat steeds de vraag van de bewoners, cliënten en bezoekers centraal. Precies wat nodig is voor een passend vervolg, zo thuis als maar kan.

De Waalboog is actief lid van regionale zorgketens en van diverse kennisnetwerken. Voor onderzoek en opleiding werken we nauw samen met de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zo bouwen we aan een zorgorganisatie die steeds klaar is voor de toekomst.

Enthousiast? Reageer dan nu!
Zie jij een toekomst als verzorgende IG op KSWPG2 helemaal zitten? Reageer dan nu via onderstaande knop.

Wil je vooraf nog wat meer info, heb je vragen? Neem dan contact op met Nick de Waard of Hanneke Bakker via 06 – 18 54 55 30. We kijken naar je uit!

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Een meeloopmoment op de afdeling maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure, net zoals het aanleveren van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het inwinnen van referenties.

Volg nu ook onze pagina ‘Werken bij De Waalboog’ op Facebook en blijf op de hoogte van al onze vacatures.