Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Nieuwe website!

Algemeen

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! Onze oude website was inmiddels 8 jaar oud en in de tussentijd is er een hoop veranderd, zowel in de online wereld als binnen De Waalboog. Tijd dus voor een nieuwe website! Op onze nieuwe website vindt u niet alleen relevante informatie over onze zorg en behandeling, maar bijvoorbeeld ook verhalen van bewoners, medewerkers en vrijwilligers over hoe zij een passend vervolg vinden binnen De Waalboog. Zo sluit de nieuwe website nog beter aan bij ons verhaal!

Homepagedef

Grootste veranderingen op een rij

 • Nieuwe uitstraling
  Onze nieuwe website heeft een frisse uitstraling gekregen, passend binnen onze vernieuwde huisstijl. Fotografie speelt hierbij een belangrijke rol, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor bewoners, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers.
 • Nieuw menu
  Het nieuwe menu met de drie thema’s ‘Goed leven, Goed wonen en Goed werken’ passen binnen de strategische thema’s van De Waalboog en geven in een oogopslag de belangrijkste onderdelen van de website weer.
 • Activiteitenmodule
  De nieuwe website heeft een speciale activiteitenmodule, waarin alle activiteiten en andere bijeenkomsten snel te vinden zijn. Via een filter kunnen bezoekers ook op locatie filteren zodat ze snel op de hoogte zijn van wat er te doen is op de locatie waar zijn/haar naaste verblijft.
 • Werken bij De Waalboog
  We hebben speciale aandacht besteed aan het ‘Werken bij’ De Waalboog. Deze pagina’s zijn speciaal bedoeld voor  de potentiële medewerkers en vrijwilligers van De Waalboog. Via ‘Goed werken’ komt u op dit aparte deel van de website met zijn eigen look en feel. Hierin vindt u alle informatie over o.a. vacatures, meelopen, opleidingen en vrijwilligerswerk. Ook vindt u hier verhalen van medewerkers en vrijwilligers van De Waalboog.
 • Meer directe contactmogelijkheden
  Wij vinden het belangrijk dat bezoekers direct contact op kunnen nemen met de juiste persoon. We geven daarom meer een gezicht aan onze website en proberen medewerkers te koppelen aan de onderwerpen op onze website.

We blijven doorontwikkelen

Een website is natuurlijk nooit af. De komende tijd plaatsen we steeds weer nieuwe informatie op de website. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Nieuwe nieuwsbrief

In lijn met de nieuwe website is ook de maandelijkse digitale nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Met deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van locatie- en algemeen nieuws. Krijgt u de nieuwsbrief nog niet en wilt u die graag ontvangen, meldt u dan nu aan!

Hebt u nog tips op opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat u van onze nieuwe website vindt. Mist u nog informatie of hebt u nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via communicatie@waalboog.nl.