Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Opdracht start nieuwbouw Joachim en Anna getekend

Algemeen, Bouw

Vandaag werd de bouwovereenkomst met aannemersbedrijf Giesbers uit Wijchen ondertekend voor de start van onder andere de bouw van de eerste gebouwen/ woningen aan de stadkant van het terrein van locatie Joachim en Anna.

Bijzonder dat vandaag 24 juli, twee dagen voor het naamfeest van de heiligen Joachim en Anna,  de overeenkomst door Rita Arts en Loeks van der Veen, bestuur De Waalboog en Giesbers werd ondertekend.

Bouw
De komende weken wordt er nog gesloopt en wordt het bouwterrein verder ingericht.  We hopen in oktober te kunnen starten met de eerste gebouwen/ woningen. We starten met het eerste gebouw F (op de plek van dagbehandeling de Boog) waar later bewoners van de huidige afdeling Magnolia (gerontopsychiatrie) komen te wonen. Op de plek van de behandelvleugel en verder op het terrein komt gebouw A, waar bewoners van de Wingerd (mensen met dementie en gedragsproblematiek) komen te wonen. De bouwperiode voor de twee nieuwe gebouwen bedraagt een jaar. In het vroege najaar van 2021 gaan de eerste verhuizingen plaatsvinden. Het begin is gemaakt!

2