Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Met de focus op welbevinden – Strategisch beleidsplan 2022 – 2025

Algemeen

Met de focus op het welbevinden van de bewoners! Dat is waar we voor staan bij De Waalboog. En dat is waar we de komende jaren ons met z’n allen extra voor inzetten. In het Strategisch beleidsplan 2022 – 2025 leggen we uit hoe we dat voor ogen hebben.

Schermafbeelding Cover

Voor het welbevinden van cliënten is het van groots belang dat we de ‘kluit van diens levensboom’ koesteren. Iedere wortel, iedere vruchtbare korrel aarde, zorgt voor het welbevinden van de cliënt en draagt bij aan een zo passend mogelijk vervolg van het leven.

Voor de zeer sociale oud-lerares mevrouw Jansen ziet dat er anders uit dan voor de introverte meneer De Vries, die zoveel plezier haalde uit zijn werk als timmerman. Het gaat om hén, en om al die andere bewoners. Zij bepalen samen hoe dat eruitziet … de bedoeling.


Centrale thema’s

In het strategisch beleidsplan draait het om vier centrale thema’s:

  1. Persoonsgerichte zorg
  2. Passende woonomgeving
  3. Voldoende en deskundig personeel
  4. Zorgtechnologie

Deze hebben we stuk voor stuk uitgediept – in klare taal, en in een prettig leesbaar online magazine, zodat je echt zicht krijgt op de koers én de bedoeling. Bekijk ons online magazine van het nieuwe strategisch beleidsplan via:

www.waalboog.nl/welbevinden

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Rita Arts,
Raad van Bestuur