Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Heerlijk wonen bij het St. Jozefklooster

Mevrouw Lam, bewoonster St. Jozefklooster

‘Ik woon al 17 jaar in het St. Jozefklooster en vind het hier heerlijk wonen. De zorg hier is echt fantastisch. Ze helpen je zo goed en fijn. Ze staan altijd voor je klaar. En als er iets is hoef ik maar op m’n alarmknop te drukken en ze zijn er. Ook heb ik een mooi ruim appartement. Dat is extra fijn want ik zit in een rolstoel.

Mw. Lam2

Hoewel ik niet meer kan zien, geniet ik erg van de grote tuin van het St. Jozefklooster. Ik hoor de vogeltjes fluiten, voel de schaduw van de bomen en geniet van de rust die de grote tuin ons biedt.
Ik heb altijd hard gewerkt. Ik had vroeger een winkel in Nijmegen in groente en fruit en aanverwante producten en mijn man had een slagerij. Dat was hard werken en we waren dus altijd in de weer. Ook nu houd ik nog van wat bedrijvigheid. De dagbesteding organiseert regelmatig iets voor de bewoners en dan ben ik daar graag bij. Vanmiddag hadden we nog een muziekmiddag. Heel gezellig.
Ook vind ik het fijn als de kinderen en kleinkinderen komen. Ze wonen gelukkig in de buurt en komen regelmatig langs. Ook dan maken we graag een rondje door de tuin. Van die middagen geniet ik echt.’