Zomerbaantje!

Kennismaken met de zorg en lekker bijverdienen? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou.

Meer info

Op pad met de Toektoek

Even een klein boodschapje doen in het winkelcentrum in de wijk, een kopje koffie gaan drinken bij een oude buurvrouw of nog naar uw eigen kapper gaan. Met de Toektoek bent u er zo en kunt u uw gewoonten van vroeger makkelijker in stand houden. De Waalboog beschikt over een eigen bijzonder vervoersmiddel: de Toektoek! Van dit elektrische wagentje kunnen bewoners van de locaties De Honinghoeve en St. Jozefklooster vrij gebruik maken.

Waalboog Toektoek Foto1.

De Toektoek is bedoeld voor bewoners van de locatie De Honinghoeve en het St. Jozefklooster en voor bewoners uit de wijk Neerbosch- oost, Hees(eveld) en Waterkwartier die op deze locaties aan activiteiten willen deelnemen en/of gebruik willen maken van het restaurant (warme maaltijd). De Waalboog wil bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid van bewoners in de wijk, waarbij de Toektoek bij uitstek een middel is om mensen met elkaar te verbinden.

Wat is een Toektoek?
Een Toektoek is een elektrisch wagentje waar vier personen in plaats kunnen nemen. Het is een gesloten golfclubkar die maximaal 35 kilometer per uur kan rijden en een bereik heeft van 50-70 kilometer bij een volle accu. Gebruikers kunnen zelf in- en uitstappen en de opstap is erg laag. Er zit een extra laadbak achterop de golfclubkar waarin een rollator of opklapbare rolstoel bevestigd kan worden.

Wanneer?
De Toektoek rijdt van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 – 17.00 uur.
Voor een ritje met de Toektoek vragen we een vrijwillige bijdrage.

Vrijwilliger worden?
Wij zoeken nog vrijwilligers die deze Toektoek wil besturen! Bent u in het bezit van een B-rijbewijs en vindt u het leuk om bewoners van en naar de twee locaties te rijden? Meldt u dan nu aan. Wij gaan graag met u in gesprek over de eventuele mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Isabelle Hendriks, vrijwilligerscoördinator van De Waalboog Tel; 06-185 269 55 of E-mail; i.hendriks@waalboog.nl