Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

2 Oktober open dag nieuwbouw Joachim en Anna

Bouw, Joachim en Anna

Over enkele maanden gaan we de eerste twee nieuwe gebouwen van Joachim en Anna in gebruik nemen. Geïnteresseerden stellen we graag in de gelegenheid een kijkje te nemen in de nieuwe gebouwen tijdens de open dag op zaterdag 2 oktober. U kunt die dag tussen 10.00 en 13.00 uur de gebouwen Wingerd (A) en Magnolia (F) bezichtigen. Let op: het is wel noodzakelijk dat u zich voor deze open dag aanmeldt.

Gebouw F Impressie Buitenzijde Entree

De gebouwen zijn op het moment van de open dag nog niet ‘woon-klaar’. Giesbers Ontwikkelen en Bouwen is volop bezig met de afwerking van de wanden en de vloeren en het plaatsen van het sanitair. De keukens, stoffering en inrichting moeten nog volgen. U krijgt een indruk van de ruime woonstudio’s, de gezamenlijke leefruimten en de ligging. De verwachting is dat we in de eerste helft van december gebouw Wingerd (A) in gebruik gaan nemen. Gebouw Magnolia (F) volgt half januari. In en om de gebouwen hebben we voor de open dag een looproute uitgezet. Er worden geen rondleidingen gegeven, wel zijn er een aantal medewerkers van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen en van De Waalboog aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

Afgestemd op de bewoners
De nieuwbouw stelt ons in de gelegenheid onze gebouwen optimaal af te stemmen op de behoeften van de bewoners. We bouwen volgens het principe van Kleinschalig Wonen, waarbij kleine leefgroepen van 9 bewoners met een vergelijkbare zorgbehoefte met elkaar samen leven.
Gebouw Wingerd bouwen we speciaal voor mensen met dementie en gedragsproblematiek (o.a. bewoners van de Wingerd). Dit gebouw komt achteraan op het terrein te liggen in een rustige, prikkelarme omgeving tegen de bosrand.
In Gebouw Magnolia komen bewoners te wonen van de huidige Magnolia. Daar wonen mensen met ouderdomsproblemen én psychiatrische problemen.

Aanmelden
Het is noodzakelijk dat u zich aanmeld voor de open dag. Dat kan via Goedwonen@waalboog.nl. We verzoeken u zich uiterlijk 29 september aan te melden. Geef daarbij ook aan met hoeveel personen u komt.
U kunt vrij rondlopen langs een aangegeven route. Het begin van de route is bij de bouwkeet van Giesbers, aan het eind van de parkeerplaats links van de oprit van Joachim en Anna.
Houdt u er ook rekening mee dat de looproute over een bouwterrein gaat. Deze is lastiger begaanbaar voor minder mobiele mensen.
Vanzelfsprekend blijft u thuis indien u coronaverschijnselen heeft.

 

We hopen u te ontmoeten op 2 oktober.

Met vriendelijke groet,

Bouwteam De Waalboog en Giesbers