Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Gebouw Wingerd: voor mensen met dementie & gedragsproblemen

Het gebouw Wingerd is speciaal gebouwd voor mensen met dementie en gedragsproblematiek (D-ZEP, zie behandelpagina van de Wingerd).

LR De Wingerd 08

De Wingerd ligt heerlijk rustig tegen de bosrand, achteraan op het terrein van Waalboog-locatie Joachim en Anna. Het volledig nieuwe gebouw is in 2022 in gebruik genomen en is helemaal afgestemd op de cliënten die er verblijven. De kleuren zijn kalm en rustig. De meubels en het sanitair zijn robuust waar nodig en comfortabeler waar het kan, maar steeds smaakvol en vriendelijk. De grote ramen vormen een natuurlijke bron van licht en bieden uitzicht op de tuin. En dan is er nog de serre: ook een fijne plek om te genieten van rust en groen.

Het gebouw telt twee verdiepingen met ieder een eigen ingang en tuin. Door gebruik te maken van het hoogteverschil in het landschap komt u altijd op ‘maaiveld’ binnen in het gebouw. Iedere verdieping heeft twee woongroepen met ieder 8 cliënten. Per woongroep is er een gezamenlijke huiskamer met keuken. Daarnaast ligt de gang naar de ruime appartementen (30 m2) met eigen sanitair.

Bij dit gebouw zijn gesloten tuinen.

 

Bekijk hier het nieuwe gebouw:

 

 

 

Plattegrond

Situatieschets

Buitenzijde: vooraanzicht

Buitenzijde: vooraanzicht

Buitenzijde: bosrand

Buitenzijde

 

Binnenzijde: impressie woonkamer

 

Binnenzijde: impressie studio