Werken bij De Waalboog

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Ontdek onze mogelijkheden!

Meer info

Bekijk nu de film ‘Herinneringen aan Joachim en Anna door de jaren heen’

Joachim en Anna

Op dinsdag 3 december was de filmpremière van de animatiefilm ‘Herinneringen aan Joachim en Anna door de jaren heen’. De centrale hal van Joachim en Anna goed gevuld met een kleurrijke mix van bewoners, vrijwilligers, medewerkers en enkele oud medewerkers en oud vrijwilligers.

Film

Met de naderende nieuwbouw van Joachim en Anna is het leuk om terug te kijken naar hoe het leven en werken bij Joachim en Anna door de jaren is veranderd. Om dat op een creatieve manier te doen hebben we de Nijmeegse filmmaker Floor Adams gevraagd een mooi tijdsbeeld van Joachim en Anna te maken, in de vorm van een korte animatiefilm. Enkele maanden geleden zijn verschillende medewerkers, oud medewerkers en vrijwilligers gevraagd om hier aan mee te werken. Met hun bijdrage hebben we een mooi tijdsbeeld op kunnen halen. Voor de animatiefilm heeft Floor naast de interviews ook gebruik gemaakt van bewerkingen van uniek fotomateriaal uit oude fotoalbums.

Warme herinneringen tijdens mini-reünie
Tijdens deze ochtend hebben we ook na de film met elkaar mooie herinneringen opgehaald aan het werken en leven in de beginjaren van Joachim en Anna. Een periode waar veel mensen uit die tijd nog met veel plezier en warmte op terugkijken. Het was voor de aanwezigen een gezellige mini-reünie.

Bekijk hier de film:

Deze film is mede mogelijk gemaakt door Cultuur Oost, Prins Bernhard Cultuurfonds, Dr. C.J. Vaillantfonds, Fonds Sluyterman van Loo.