Living-Inn

Fijn oud worden in je eigen wijk en met passende zorgvoorzieningen binnen handbereik. Met dat streven wil De Waalboog bijdragen aan het doel van de gemeente Nijmegen om alle wijken te voorzien van hedendaagse en toekomstgerichte ouderenzorg. In Nijmegen is momenteel in veel wijken een tekort aan beschermde woonvormen voor ouderen. Daarom bouwt De Waalboog samen met partners in de Nijmeegse Noord/ Lent de nieuwe woonzorglocatie Living-Inn.

Living Innartist.impressies.11 Min

Samen wonen en community care
Living-Inn is een nieuw woonconcept waar senioren en starters samen wonen in één gebouw en naar elkaar omkijken. Ontmoeten en samen genieten staan centraal. Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven. In dit complex in Nijmegen Noord komen 210 appartementen voor senioren, 70 starterwoningen en 78 zorgappartementen die bestemd zijn voor langdurige zorg. De Waalboog gaat de zorg bieden aan de bewoners van de zorgappartementen. Hier bieden we zorg aan ouderen met dementie. De 78 appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen. En deze verdelen we onder in kleine woongroepen van zo’n 8 bewoners. Per woongroep is er een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken waar we dagelijks vers koken. Ook heeft elke woongroep een gezamenlijk balkon of terras. Met deze kleine groep vormen we met elkaar één huishouden, waarin iedereen elkaar goed kent. Dat is fijn en belangrijk om het leven zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften van de bewoners.

Van alle comfort voorzien
Bij Living-Inn bieden we bewoners ruime en comfortabele appartementen met ieder een eigen badkamer met douche, wasbak en toilet. De woningen zijn uitgevoerd in sfeervolle kleuren en comfortabele meubels, met zacht licht, grote ramen en knusse hoekjes. De weinige deuren die er zijn, blijven alleen gesloten voor sommige bewoners van andere etages die gebaat zijn bij een bekende, veilige omgeving. Onze behandelaren komen op locatie om u alle medische zorg en behandeling te geven die u nodig hebt.
Living Inn biedt centrale ontmoetingsruimten waar we gebruik van kunnen maken bij activiteiten. Ook kunt u hier andere bewoners treffen. Verder kunt u binnen Living-Inn gebruik maken van een zwembad, horeca met terras, bibliotheek, biljartruimte en kapper/beautycentrum. Ook komt er een kinderdagverblijf in het pand.

Locatie en bereikbaarheid
Het complex is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de zeer nabije omgeving vindt u het bus- en treinstation Nijmegen Noord. Ook zijn er verschillende andere voorzieningen in de buurt, zoals een hotel-restaurant, en is de (Spiegel)Waal met de uiterwaarden dichtbij. Bekijk hier de plattegrond met de belangrijkste voorzieningen. 

De bouw van dit complex is in 2022 gestart. Naar verwachting nemen we het medio 2024 in gebruik.

Meer informatie over Living-Inn

Impressie van het complete complex 

Bouwupdate met o.a. aandacht voor bouwen voor ouderen


Nieuwsberichten
21-12-2022 Feestelijke bekrachtiging samenwerking Living-Inn en De Waalboog
8-6-2022 Intentieverklaring voor samenwerking met Living-Inn – De Waalboog